Nak tnya lah normal kita mngalami sesak nafas?

Bila pergi klinik dr check xde apa2 tpi setiap kali duduk baring atau berjalan mesti sesak nafas,ada ibu2 permah mngalami tak? Kandungan dh msuk 37weeks

2 Balas

saya pun tengah mengalami sesak nafas dada sempit, bila pi klinik dokter hnya bgi oxygen tu je.. saya takda asma ttibe dh masuk 32-33 weeks ni ade pula sesak nafas kadang nak berckap pun susah, nk tidur pun susah sebab nafas terasa sempit je hmm dahla kita ni firstmom risau ii juga

normal