sesak nafas

Assalamualaikum hi mommy2 , nak tanya normal ke bila preggy kerap sesak nafas jadi penat sngat sbb nafas tak cukup kadang tu smpai tercungap cungap juga la , paling kerap jadi time malam before nak tidur . siang pun boleh jadi juga , jalan sikit je dlm rumah pun bole sesak nafas dah mcm berlari . kalau berdiri lama sikit kadang rasa nak pitam . duduk pun bole rasa nak pitam . sekarang saya 27 week. nak tanya normal ke . hmm risau sngat.#firstmom

4 Balas

lebih baik awok jumpa doktor,klu melibatkan pernafasan ni jgn buat main lebih Lg ketika mengandung...CTH sy, sy ingt sesak nafas punca mengandung rupa nye asma, doktor Chek then bg neb 3x then ok..

Normal. Blh pi farmasi cari oximeter tgk kadar oksigen. Klu drop blh pi klinik

normal mommy, sebab baby makin besar sebab tu kita selalu sesak nafas🥰

sis hb low ke? sy pun ada jgk cmtu, sbb hb low. cepat sgt mengah2..