36w 3d Sesak nafas

Susah bernafas , rasa mcm sesak. Normal ke? Check bp , paru2 smua ok. Ada yg mcm saya ke? Sesak kat bahagian dada/salur nafas.

3 Balas

normal tu sis , baby makin besar ruang makin sempit n menekan organ2 kita sbb tu jadi semput sikit .. lagi2 kalau time baring .. saya start 32w dh rasa sesak nafas lagi2 saya obes.. skrg dh nk msuk 37w dh..

Sesak nafas normal sis... saya 5m preg dh ssk nafas n makan pun x blh trlalu knyang sbb klo knyng tmbh ssk nfs so dia normal ....

Normal sis, kdg nak lena pon xselesa rasa sesak nafas , saket ulu hati ..