Faint Line

Assalamualaikum. Period saya dah lewat 4 hari dari tarikh yang sepatutnya. 2 hari lepas saya check upt 1 line. Pagi ni saya check semula faint line. Alhamdulillah dari remaja sampai sebelum nikah, period saya teratur. Saya baru mendirikan rumah tangga 20hb November lepas. Bantu sayaaaa. Ini pengalaman pertama 🙏🏽

Faint Line
2 Balas

pregnant ni

2y ago

so far kandungan masuk 5minggu takde pendarahan lagi alhamdulillah. tu laaa skrg ni mmg banyak jaga makan sbb nak scan perut nurse tak bagi lagi. kena tunggu 7weeks.