Faint line negative atau positive?

Ada tak sesiapa kes mcm saya dah try UPT cassette 4 kali, 4 4 naik faint line. Symptom semua ada, period lewat seminggu, bila check clear blue result not pregnant 😭

2 Balas

sptt dh npk dh line pekat sis test tu..dan simpton sis alami tu mmg seakan sme sis piot dan preg..may be sis test upt tu lbih mse dr sptt nye..clear blue dgital tu mmg tepat dh tu sis detct..sis nk kpastian rjuk doc trus..

Hai, sis dah confirm pregnant ke belum? Saya tunggu sebulan baru dapat UPT test +ve di klinik.

3y ago

Sama-sama. Amiin, InshaAllah ada. Masa lewat period sebulan bersamaan sebulan lebih usia kandungan, 5 week 6 day ikut kiraan aplikasi. Usia sebenar kandungan tak tahu lagi sbb dokter tak beritahu masa result UPT & tak scan lagi. Awal bln dpn baru buka buku pink bersamaan 10 week 1 day.