Upt faint line or upt scam

Tolong bantu saya upt ni scam ke?yg tarikh 20hb sy siap da titis air paip dan masih ade line pink2 tapi kabur.upt 21hb tak ada line ke 2? Pendapat ibu²#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

Upt faint line or upt scam
3 Balas

awak dah missed period ke? takpe awak tunggu lagi 3 hari pastu check balik. dulu saya pun samar2 mcm test kit putih tu sbb saya check 6 hari before tarikh period. so saya cadang awak check 3 hari lepas tu. sbb hormon hcg akan berganda setiap 3 hari🥰

Saya masa memula check guna yang warna putih mcm tu pun naik samar2, next week check lagi terus nampak jelas.. nanti try lagi tau

Both saya nampak negative 😅