faint line atau evap line

Saya dah lewat seminggu period, pagi ni try check sebelum sahur. Result macam ni. Nak minta pendapat ni evap line ke faint line. masa kurang 10 min da ada line tp x terang lama lama jadi mcm ni. Minta bg pendapat please.

faint line atau evap line
9 Balas

Kakau evap line, line dia warna kelabu. Yg ni mcm pink2 sikit. Boleh jadi +ve. Saya dulu lagi pudar seakan2 evap line. Tak sangka +ve. Nanti sis try pakai upt farmasi atau yg mahal sikit.

1y ago

saya punya line pun pink cuma tak tgk minit sbb da give up dia takde. pastu tak lama tu saya jenguk balik, nmpk faint line. so tu valid ke? tp setahu saya tak lebih dari 20 min

Positive tu sis 😍 try lgi ye sis ataupn pki yg digital pnye untk dptkn result yg tept and bpe weeks trus, semoga ade rezeki buat awak sis 🥰

macam positif sis.. boleh try guna clearblue😊 mahal sikit tp tu lebih accurate dr pun suggest guna yg tu

macam positif sis, nanti lepas 2,3 hari sis repeat test lagi guna upt yang lain. insyaallah ada rezeki sis.

pg esok repeat pakai upt yg lebih accurate mcm dip n tell atau kalau yg mahal sikit clear blue

Mcm positive .Sis try upt lain pula .klau ada 2 line even samar maknanya pregnant jgk

Mcm positive. Try repeat guna dipntell ke

Insha'Allah positif... Tahniah..

positif