Scan nampak kantung kecil

Assalamualaikum.. nk tnye... Normal ke Scan nampak kantung kecik saja...doktor ckap no fetal pole .. Kiraan dari last period tu 6 week 5 hri tp td scan dktr ckp bru 5 week 1 hri baru.. doktor suruh dtg lagi 2 minggu utk scan semula.. semoga semuanya baik2 ja.. 1st prgnt ..

1 Balas

waalaikumsalam, normal sis..ikut individu jugak sebenarnye, sy same mcm awak..5 6 week x nampak lg..repeat scan lepas 2 minggu baru nampak bby..mmng dokter akan kira usia janin ikut saiz selain dari ikot hari last period kita..inshaaAllah nnt nampak kantung..

2y ago

aamiin..aamiin ya rabb..tq sis.. semoga semua baik2 ja . sbb ni 1st time. tu yg jd risau.. nti lepas 2 minggu hrp2 da ada nmapk baby.