apa perlu buat?

Kalau kandung anak luar nikah mcm mne nak check kt hospital nk bukak buku merah?

7 Balas

Pegi ja ke mna2 kk yg brdekatan,bgtau nk buka buku ..dan trs terang dgn nurse yg anak tu anak luar nikah..flownya nnt nurse akn terangakn..

3y ago

me too.tpi dh nk msuk 4 month xbuat lgi bku pink.tkut nnti nurse mrh

nak reply tapi tengok komen paling bawah skali ada tulis 10 months ago. means sis ni dah beranak dah pun . ahaha

g ke kk brdekatan.. Bg tahu hal sbnar... dorg akn buat buku... Jgn risau... jga kandungan awak😊

I'm a nurse sis... Jgn risau... Nurse kat kk xkan marah... Pegi jew buat sis God bless u

3y ago

Kalau kira from 23 oct, skrg sis pregnant 9 minggu dah.. Sis dah blh pegi buka buku pink. Jgn delay lame sgt sis

x pe sis . sy pon ncm awak jgkk . just buad jd bku pink okee ..

Buku pink sis. Buku merah nk g travel 😆

daftar di kk sj sis