nak tnya detail scan

assalamualaikum nk tanya detail scan elok buat brpe minggu ? 27 minggu boleh buat ke n berapa harga biasa nyaa

10 Balas

Detail scan kalau ikutkan 18w - 28w. Tapi masa saya pregnant 26w nak buat appointment untuk detail scan banyak klinik yang dah tak terima. Diorang kata sampai 24w sahaja. So takde rezeki nak buat detail scan. 😅 sis boleh try google & call mana2 klinik berdekatan dengan sis. Saya buat macamtu je. 😊 harga detail scan dalam rm60 -rm80 tak silap.

detail scan boleh buat antara usia kandungan kita 18-26w. atas pada tu dah tak sesuai. tapi ada setengah klinik hanya ambik sampai 24w sahaja. awak servey fb sonobee. tengok kawasan tempat awak ada sonobee tak. package sonobee murah

27w macam dah lambat nak buat detail scan and mostly klinik dah tak terima kes ni sebab selalunya nak buat detail scan dalam 18w - 25w kalau tak silap

detail/anatomy scan recommended 18w-24w. hari tu buat dekat sonobee rm88 je, full explanation and softcopy report and gambar scan dia bagi sekalu

paling elok 18-24mgg. jika dh tlepas waktu ni, perlu tgk klinik terima lg x shingga maks 28mgg. lbh drp 24mgg result scan makin kurang tepat.

Depends on klinik swasta bape. Mcm saya dulu servey servey dlu klau ngam dgan harga yang sy nak tuu baru Walkin . 27w dah boleh scan

saya biasa nya buat detail scan dalam 27-28week . servey sonobee tempat terdekat awak . package anatomy ( detail scan ) + 5d RM118 .

11mo ago

taip je sonobee kt google. nanti dia keluar yg berdekatan dgn awk. dari johor-perlis ada sonobee

waalaikumussalam, doc saya cakap seeloknya dan sepatutnya nak buat detail scan dari 18 weeks sampai 24 weeks

Details scan 18w-24w je sis.. Lebih pada tu.. Ade klinik xnk bt.. Hrga dlm 200.. Ade klinik murah lgi..

Mcm dh lambat ni detail scan 27w