detail scan

hai nak tnya. nak buat detail scan kena buat appointment dlu ke? berapa harga? detail scan ni berapa ? ke dorg bagi 2d? #firstmom #firstbaby

4 Balas

mcm sy dlu buat details scan 23 ke 24 minggu cmtula... nnti puan try survey klnik brdekatan tmpt puan..tnye ada tak harga promosi..biasa kalau ada promosi dpt harga murah... kalau tak tahu nak pergi klnik mana...try buka google maps.. taip klnik details scan baby near me.. nnti dia akan listkan klnik mana berhampiran dgn tempat tggl kita..nnti puan blh la refer pd no yg di beri dekat details klnik tu... kalau ada whatsapp try whatsapp tnye hrga dan juga prmosi yg ada... kalau hrga kena dgn budget kita blh la prgi buat details scan..mcm sy dlu..sy buat 2D je..tuk tahu jika ada pape abnormal brlaku pd bby spnjng dlm kandungan..mg dpmudahkan segalanya amiin

2y ago

okay2 terima kasih, aminn

saya buat detail scan 21w. boleh search sonobee di ig/google dia byk cawangan. saya prefer scan di sonobee sbb lg murah drpd scan dkt klinik :) saya buat 2d je. tunggu 29-30w baru nk buat 5d or yg lain sbb time tu baby dh besar n rupa dah jelas.

2y ago

time details scan di bulan puasa, kite tak boleh puasa ke sebab kene minum air? atau boleh je puasa mcm biasa

Say booked dengan sono untuk detail scan weekdays rm118 macamtu rasanya. Yang tu skali dgn scan 5d. Combo package.

2y ago

saya pun booking tu, 29hb ni baru pergi. nasib baik ada slot.

Awk buat kat sonobee ( boleh google ) . kena buat appoointment dulu kt website sonobee.

2y ago

dah buat dah. baru ja. slot susah nak dpt pulak kat klinik swasta berdekatan.