nak tnya detail scan

assalamualaikum nk tanya detail scan elok buat brpe minggu ? 27 minggu boleh buat ke n berapa harga biasa nyaa

10 Balas

Detail scan kalau ikutkan 18w - 28w. Tapi masa saya pregnant 26w nak buat appointment untuk detail scan banyak klinik yang dah tak terima. Diorang kata sampai 24w sahaja. So takde rezeki nak buat detail scan. 😅 sis boleh try google & call mana2 klinik berdekatan dengan sis. Saya buat macamtu je. 😊 harga detail scan dalam rm60 -rm80 tak silap.