acid folic & vit zincofer

assalamualaikum... nak tnya mana lgi oky antra dua nie acid folic n zincofer...sya mkn acid folic ms mula dpt th prget hingga 5week.. lps tu bila prgi kk gov tak bagi acid folid tp dktr bg vit. zincofer... tkut lh ade kesan kat bby tak mkn acid folic

7 Balas

dlm zincofer tu da ade folic acid..cukup lengkap dh...x perlu mkn folic acid suku...tp sy x bleh telan zincofer, muntah2, sy mntk tukar ubat dgn nurse, die bg yg 3 beradik tu, folic acid, b complex dan iron...sy mkn yg tu je la...pastu skrg ni sy tambah osteomatrix shaklee...untuk tulang...