upt kabur

Assalamualaikum, nak tanye ni 1line ke 2 line? Sy baru hbs period 16/10 , sepatutnye hari subur sy dpo15.. lg 1, upt blh naik 2 line ke kalau kite kencing kotor atau nk smpai hari subur? Tujuan sy buat upt sebab kerap sakit pinggang,breast berdenyut²..

upt kabur
5 Balas

Wslm. Saya nampak mcm 2 line la sis. Tapi yg 1 line tu kabur sgt. Sis try dlm next week lg ye. Tp jgn berharap sgt ye sis. Saya doakan sis pregnant

5y ago

Okey sis,tq ye.. in shaa Allah.. moge ade rezeki sy..

tnggu few days lagi baru check n try guna yg digital lagi yakin sbb siap tulis prgnant or not prgnant sekali dgn umoq bby boleh tau

5y ago

Ok sis.. yg ni eco punye..tgu lewat sikit..sy try gune clearblue

Awal lg sis nak check, hr ni bru 22/10..plus klau ni upt eco, line gini mmg bg harapan palsu

5y ago

Aah..ni eco punye.. nnti sy cube beli yg kat farmasi..

Kalau hbis period 16/10, masih awal lgi ni.. Coba check awal bulan 11 ni

Breast berdenyut2 pon kdg2 tanda nk subur.

4y ago

Untuk pengetahuan opk akan selalu positif sepanjang pregnant oke sekian