senggugut tanpa period

Assalamualaikum, nak tanya.. minggu lps saya start senggugut.. tak pernah lg kalau sblm period senggugut sampai seminggu lebih... payudara sakit rasa cucuk2.. tapi dlm berapa saat je.. pastu hilang.. nnti ptg sikit dtg lg.... kalau pagi sy bangun sy rase sakit kepala dan pening...tapi tu la.. sakit senggugut ni rasa sakit gile.. sampai rase stress.. sampai naik atas kepala sakit tu.. pastu rasa tarik nafas hembus nafas pun mcm kuat.. sbb sakit.. 😂 sy check pun masih negatif.. jd ni dah melekat ke mcm mana.. ada sesiape ade pengalaman x.. 😭😭

7 Balas

Sy ada simptom mcm sis. Payudara start sakit seminggu sblm date period, senggugut dtg 2hari sblm period. Then rasa mengantok sgt, jalan sikit rasa letih. Hari period tu ada spotting, lps 2hari period delay sy terus check. Alhamdulillah positive.

Tunggu period dulu la bru chek upt. Bile date period? Sebb sy mmg jenis sengugut tiap bulan. Mmg rase mcm tu la seminggu sebelom period. Sakit breast,lenguh badan,letih,mengantuk,mood swing.

Saya pun tu hari mcm tu , senggugut berhari2 period tak datang2 , biasanya sehari ke dua hari lpas semggugut.. dah period . Akhirnya sya cek alhamdulillah positif pregnant

tunggu tarikh period akan datang. lepastu cek ye. kalau saya, nak ngandong dengan nk period sama je simptomnye. moga ada rezeki zuriat

biasa sy pn alami mcm tu

4y ago

biase tu mcm mana? selalu nk period ke apa

hormon la tu

Hormon kottt