sembelit

Assalamualaikum , nak tanya saya dah sembelit susah nak membuang dah masuk 2 minggu . Kandungan 30weeks . Sakit sangat ada x sapa2 yg pernah beli ubat untuk lembutkan najis difarmasi ? Dah iktiar mcm2 masih jugak keras dan susah membuang ..

1 Balas

Saya sembelit makan ubat pun tak jalan, memang sakit sangat sangat. Nak teran kuat kuat pun takut sebab dah 35 week masatu. First time kena macam tu, tak tahu nak buat apa dah. Dah makan buah jugak still tak jalan. Last sekali saya teran je sampai keluar. Dah keluar baru lega tapi tu lah sakit sangat sangat. 😣