SUSAH MEMBUANG

Haii nak tanya , nk consume ape ya kalau susah membuang . Ank dah masok 2 bulan ni sy susah pulak membuang . Rasa nak membuang tu lambat datang . Tp nanti nak membuang dah jadi sembelit sampi pedih punggung 🥲 HELP ME 🥲 oren dah makan minum air masak bnyk pun dah . #SeriusTanya #bantujawab

4 Balas

boleh beli ubat di farmasi, cakap nak beli ubat untuk cairkan berak, utk ibu baru bersalin. saya pon sama juga.. baby dah nak 2 bln, sakit masa berak, lepas berak still rasa sakit, pastu nak menyusu baby pon tk slesa.. mkn ubat Alhamdulillah dah kurang sakit

4w ago

Okeyy sis . Thanks tawww 😘

betik. klau sis bf, ank pon ikot membuang jgk

mkn buah naga. inshaa Allah mudah membuang

4w ago

Ok thankss siss ❤️

betik.

4w ago

Ok tq ❤️