Buka Buku Pink

Assalamualaikum , Nak tanya boleh tak kalau saya nak bukak buku awal di KK sebab saye ada sejarah keguguran berulang, ni kandungan yang ke-4. Ada yang tahu masih kena appointment/walk in ke KK sahaja? Lagi satu saya dah call KK banyak kali tapi diorg line busy memanjang . Siapa yang pernah bukak buku pink dekat KK Gelang Patah . Boleh komen dibawah 😄

1 Balas

Setiap pregnancy kena buat appointment masing2. Call tak angkat, just go walkin. KK mmg busy, tak terlayan nak angkat call, pesakit pn padat mcm tin sardin 😂