Check up di KK

Nak tanya if kita dah set appointment untuk bukak buku pink dekat KK, tapi ada emergency work-related, boleh postpone ke appointment tu? Nak tahu prosedur sebab call kk tak pickup 😭

5 Balas

Saya pun postpone tarikh appoinment buka buku sbb time tu warded.. Lps discharge, saya try call kk minta dtg next week.. Saya pun susah juga kk nk pickup.. Sis boleh try walk in awal pagi

Alhamdulillah kk kota damansara senang nak deal. Even 17 kali call baru angkat tapi nurse senang kan urusan terus bagi date baru thru call. Thank you semua🫶🏻

Walk in terus je sis..haritu husband saya yg walk in kk minta tukar date .. biasa la call tk angkat👍😛

7mo ago

boleh sangat sis.. cakap ad buat appointment tapi nk tukar sebab ad hal.

Susah juga ye tak semua kk sama procedurenya. KK area saya, nurse suruh ws dia je kalau ada apa apa.

biasanya kk ni cerewet sikit bab² ibu mengandung. cuba sis pergi klinik tanya.