cakoi

Assalamualaikum nak tanya agak makan cakoi bahaya sangat ke pada ibu mengandung 17minggu 2hari?

16 Balas

Mkn jer, masa mengandung ni mkn la puas2 jgn takut. Mkn apa2 biar bsederhana.. Nnti masa bpantang & dah ada anak, mmg tak dpt dah mkn puas2

5y ago

kann sis.. baik sis 😁😁

Cakoi tu sama je bahan2 ngn kuih lain sis.. Tepung... Blh je... Tp mcm biasa la.. Jgn mkn byk.. Nasi lg.. Semua tu karbo.. Hehe

5y ago

okay sis makasih 😁

sebab berminyak dan inti dia manis..alaaa, makan je...nanti dah berpantang makan rebus2 je...bila lagi nak makan

5y ago

haah kann hehe okay sis 😁

Sebab dia bsrgoreng kot tu yg app ni x bagi.. Alah makan je.. Tp time pantang elak la makan makanan tinggi lemak

5y ago

okay thankyou sis 😁

Tak pernah dengar langsung cakoi bahaya malah bahaya sangat lagi tak 😅😂 siapa ckp bahaya tu?

5y ago

haa mungkin la juga.. okay² terimakasih sis bagi pendapat 😁😁

Ye betul bahaya kalau makan sorang.. makanan yang enak harus dikongsi 🤪

5y ago

hahaha, haa jemput² makan cakoi mummy² semua 😁😂

Kalau mkn cangkul bahaya, kalau cakoi x😂😂

5y ago

haha bereh sis 😁

😊saya masa hamil dulu suka benor mkn cakui😝😝

Boleh jer mkn.. klo cicah dia manis, kurangkan ckit.. hehe

5y ago

oritee sis 😁

Kenapa dgn cakoi. Bahan dia sama je kan mcm roti. 😅

5y ago

kannn, saja tanya sebab try search kat app ni katanya cakoi tak boleh makan 😅 cakoi dah la sedappp haha