Assalamualaikum.

Hi, semua,nak tanya, ada tak semasa mengandung tpi ada keputihan, warna agak kuning lah, sya dari awal mengandung Smpai hrini, keputihan warna agak kuning, Bahaya tak ya. Terima kasih.😌😌

1 Balas

better puan g klnik dptkn rawatan ..jika tak mmpu pergi klnik swasta...nnti ms g kk bgtw doc or nurse ms chckup pregnant .sbb dkhuatiri blh memudaratkn... kena rawat supaya tak melarat dan alami gbs semasa brsalin nnti..sbb jika alami gbs ni bhaya pd bby jika ketika itu bersalin normal.....mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

terima kasih, Puan, nanti minggu depan sebelum masuk bulan Ramadhan, sya pi klinik untuk scan lgi dan dpt Buku pink.