nak tnya jee jgn kecam

assalamualaikum n slamat tgh hri sume.. nak tnya.. saya last period 26.08.. 3 hari lalu dc ckp 7w.. and baby sye x nmpk lg.. normal ke? sye kire skrg masuk 9week.. if mumy2 kire bgi yg ada pglaman tu, brape ye.. maaf laa bby 1st..hehe and sye nak tnye, sye ade kluar brown spot tu.. tp bukan darah.. dalam kuantiti skit je.. normal ke? tq mumy2 yg tlg bg pendapat.. semoge d murhkn rezeki korang sbb bntu sye.. hehee

1 Balas

Wasalam.. Sis try pegi scan 3D, masa 8w sy scan 3D dah nampak shapes n dngar heart beat .. Usually spotting tak normal tp sis alert je.. Klu ada fresh blood n cramp.. Cpt2 g hosp.. Semoga semuanya ok utk sis.. Ameen