bby besar bersalin normal or operation?

Hai assalamualaikum kpda mumy2 semua...sye nk tnya lh...klo bby besar kita bersalin normal ke or operation?? Sye nk normal...sbb doktor ada ckp bby sye ni besar,sye bru je 36minggu 6 hri..kita bersalin klo bby tu besar ikut tenaga kita ke ataw sebalik nya...minx2 lh bkn operation...boleh x spe ada pengalaman bby dye besar

1 Balas

Ikot kemampuan sis , dan tgk pada doktor tu , klu pintu rahim sis buka lbh dari 7cm , inshaaAllah bole normal , kitaa doakan yg baik ..semoga dipermudahkan dan selmat kedua2nyaa Aamiin r.a...💕