girl or boy

Assalamualaikum n hai semua. Sy skrg prgnt 19 week. twin prgnancy. sy rujuk doctor government n swasta sbb mslh pndrhn dr awl ngdung. So week 17 and week 18 scan doctor berbeza. Both ckp twin boys. But mmg sorg kangkang nampak la pistolnya sorg lg sy tak nmpk sgt tp both doctor cnfirm boys. Normally % utk doctor salah scan ni tgi tak awl2 prgnt ni. Sbb dh excited nk beli baju. 1st prgncy kn. Thank you mummies semua

8 Balas

wasalam.. bestnya.. sy pun haritu prgnnt twin.. ank first jugak.. tapi sorg mninggal dlm perut.. time week ke 24 mcm tu.. skrg dh masuk 30week.. sorg lgi alhamdulillah masih ade.. jga baik2 yee.. jgn excited sngt.. makan bnyak2 even takde selera tau ! jga bby baik2.. smoga selamat bersalin.. #sy scan baby still hidup lelaki.. klau sorg lg masih hdup mesti lelaki jugak.. klau awak 2 kantung.. kemungkinan 2 jantina.. klau 1 sllunya mmg 1 jantina..

4y ago

Aamiin.terima.kasih

Doc tu hanya bagi ramalan, serah semua dekat Allah.. skrang ni prepare je barang unisex sis.. skali dia surprise keluar dua2 girl, tngok dah beli baju gmbar kereta bagai kan... sy yg terang2 nmpak pistol pun xbrapa yakin, sbb tu semua kan kuasa Allah.. 😊

4y ago

Tak jugak sis. Prsaan sy utk mmbeli baju berbunga2 membuak2. Smpai tny suami blh tak pkaikn je baju baby gurl klu btul dua2 boys😅😅 dugaan tgk baju bby gurls ni tak tahan sis. Comel sgt. Dgn rufflenya dgn pastelnya.

bestnye kembar.. utk soaln sis tu, sy prefer beli brg baby yg 2² jantina bleh pki.. sbb penah dgr kes scan jantina len, kuar jantina len..

Bestnyaa kembar.. Hehe.. Teringin pulak. Ad petua ap2 tak. Cm sy pregnant no 2 skrg.. Insyaallah kedepan nnti kalo ad rezeki.. Rezeki nk kembar..

4y ago

betul betul ada petua tak kadang rezeki tak diduga, takde keturunan pun dpt twin

Klu boy jarang tersilap... Beli ja sikit barang bby boy.. nnt scan blk cnfrm.. tkt yg x npk tu girl.. biar betul2 cnfrm br beli bnyk

Tahniah💕 doakan sya next pregnant dpt twin😊 .. Better bli unisex n 0-6 months.

Tak boleh ikut sangat.. Nak beli apa2 beli yang dua2 boleh pakai..

Ikut mak punya instict..biasa instict mak lebih tepat.