jantina baby ❤️

assalamualaikum n hai mommy semuaa . yg due jan/feb 2023 dah scan jantina belum? mai la kongsi jantina apa??

27 Balas

Tak scan . Sebab nak suprise . Nanti kalau beli barang baby more kepada warna pastel bold sahaja . Pink semestinya kurang beli . Doakan saya dan baby sihat sempurna dan dipermudahkan segala urusan semasa pregnant bersalin dan berpantang . Bulan 12 baru beli barang baby dan survey tempat nak bersalin dan berpantang .

2y ago

aminn . smga dipermudahkan sgala urusan

x scan lagi .. tunggu 28w nanti bru scan .. kalau bab jantina ni excited nak tau pabila masok 30w keatas 😂sbb sya slalu prepare brg dorg time 30w keatas .. tu pon beli baju ikut kaler jantina beli sikit je utk sedapkan mata konon nya 🤣selebihnya dok beli kaler natural je ..

2y ago

kmi jnis buat detail scan . tu kena awal . ckup 22w trus buat . kmi ni tatau la nak beli apa . brg2 abg dia bnyak . kalau bby girl kena beli laa . kalau bby boy . beli sikit2 jalaa

Bln 11 ni baru nk g wat details scan. time tu genap 23week.. hrp baby dpt beri kerjasama nt hehe.. sebab mamanya excited nak baby boy 🤲kakak2 baby pun nak baby boy jgk.. moga doaku diperkenan.. aaminn

2y ago

dekat jala bm ja

sy dua dua nmpk boys.. tapi firasat kata yg sorang tu girl.. doc pun x pasti sbb still kecik lg.. doakan sy dapat baby sepasang boy & girl.. anak2 lahir sihat normal semuanya..amin amin

Alhamdulillah dh scan ☺️ awal2 dh tau boboy 😬 sbb rajin tunjuk bebird die 😂🤭 Xkisah girl atau boy jnji sihat 😊 moga dipermudahkn urusan mommy semua 🤲🏻 Aammiinn3x

2y ago

da scan kt kk .. doktor ckp baby girl..kite x buat details scan lgi ...next month Bru nk details scan skli tngok gender baby ..risau nk beli baju pinky ..🤭🤭

Wlaikummslm hai . dah scan . KK kta bby boy sbb nmpak telor . 14hb scan dkt swasta dr kta 100% bby girls . taktahu yang mana betui , confiuss skrg . hahaha

2y ago

due feb/2023, dah scan nmpk girl, selepas dua boy, tp belum beli apa2..nk beli ckit baju pink, yg lain2 pkai yg abg2 sbb byk warna neutral, xbyk biru

Bru scan pg td.. 20 weeks.. Belum nmpk.. Doc xsure n x Berani nk ckp..😅😅😅Myb girl kot.. ☺️☺️

2y ago

kmi kk tak pnah bgtau jntina . tu nak tau scan swasta . 21hb p buat detail scan . bby kepit pulak . takmau tunjuk 😔

Rabu baruni scan jatina 23 week , doc kata alhamdulillah girl .. Harini detail scan pun doc kata girl ..

2y ago

aminnn😍😍

Scan 18week doktor kk cakp boy. Scan 21week doktor swsta ckp boy juga. Sama dnggn kita bulan feb 2023

waalaikumussalam..refer pakar, doc cakap 2 2 girl..nanti repeat kat swasta utk pastikan jantina twins🥰