Scan jantina 20weeks

Hai mommy ada yg pengalaman sama tak masa scan jantina baby asyik kepit je kaki n kakinya bersilang , doktor scan tak nampak pistolnya , tapi doktr cakap baby girl #ingintahu #seriusnanya #firstbaby

Scan jantina 20weeks
10 Balas

Next scan minum jus sejuk sebelum scan. Saya scan minggu 18 baby pun kepit kaki. Scan bulan seterusnya saya minum jus oren sejuk sebelum scan, aktif baby gerak. Nampaklah pistol dan baby boy.

2y ago

Ouhhhh begituuu , nannnti next scan saya try , terima kasih kongsi

mcm saya anak first dlu,dri awal scan xnmpk pistol,ckp gegirl,tetibe mse scan 7bulan mse scan terang² pistol..nsib xbli baju gegirl lg mse tu.kalau kepit² ni susah ckit.

2y ago

Tulahhh dia ni kuat kepit taknak kangkang , tapi doktor comfirm girl , tu yang tak percaya lagi sbab takut ttbe dpat suprise

Sebelum scan makan bende manis , saya pon mcm tuh jgk harituh , lepas makan bende manis bru nak bergerak kakinya , klau tk bersilang je manjang 😂

sy dah 31w pun kepit lagi , dah cuba mkn coklat pastu minum air sejuk pun sama , last2 redho lah beli warna biru je laki pompuan blh pakai

Mcm anak saya yg first selalu je kalau scan jantina dia tutup.. Doktor kata kemungkinan perempuan betul betul keluar perempuan 🤣

ni scan ank sy..stiap kali mmg terkangkang cmtu lah..sblom scan kna mnum air sejuk atau mkn eskrem 😅

Kita dah masuk 25 weeks pun last scan xnampak gender sbb baby kepit 😭 doctor ckp mcm gegurl je

mcm sy hritu kepit jgk 20 week..msuk 26 week bru nmpk boy..☺️

Ntah la…nanti scan lagi

Klu kepit biasanya pmpuan.

2y ago

dia malu nak tunjuk tu😂😂