jantina

17mgu dh nampak lum jantina baby? Ada x mommy yg pernah scan jantina baby ms 17mgu..

10 Balas

Depend baby nak tunjuk ke tak. Saya setiap kali scan dia x nk tunjuk, kepit kaki. Masa buat detail scan 31w baru dia tunjukkn jantina. Tapi jngn caye 100% pada scanning, takut yng keluarnye nnti jantina lain🤣 So kalau nk beli baju2 dia better beli unisex

better 22 week buat scan details.... so semua doc tunjuk.... tulang baby, jantung, kaki, tangan, hidung, kidney, jantina semua benda laa... lebih details utk kita tahu kesihatan baby... sama ada bby terbesar ke kecik ke...

Saya scan 16 weeks dah nampak jantina for my twins...😊

Depends. Tp better cek jantina bayi on 20th weeks keatas. To be sure.

sy masa 17w tu doc scan tulang peha..tp dia dah tunjuk jantina dia..

Trus buat detail scan 22weeks keatas..nnt doktor explain semua

Tgk jugak baby tu..kalo dia nk tunjuk..sy 16mnggu da nnpk..

Ikut juga,klu bby nk tunjuk nampak la. Kadang baby sorok.

Sy scan gender 17weeks dah nmpk hehe

kalo ikut dh boleh nampak...