jantina baby ❤️

assalamualaikum n hai mommy semuaa . yg due jan/feb 2023 dah scan jantina belum? mai la kongsi jantina apa??

27 Balas

8jan scan boy https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

scan swasta doc cakap girl, scan kk pun doc cakap girl. jadi inshaallah girl 😍😅

hehe baby boy ❤️ 18 weeks hritu scan awal awal dia tunjuk pistol dia dah 😅

xnak scan..biar mnjdi teka teki...beli baju baby wrne yg dua2 boleh pakai 😂

Wksalam saya due feb dah scan boboyy harap betul lahh , scan kat swasta

sy punya baby tak nampak jntina.hahah.. dia p kepit kaki pulak dah

hehe , scan 19w ( swasta ) dan 20w ( kk ) dedua nampak bebird .

2y ago

woww . bestnyaaa . mira tak scan lagi nak buat detail scan trus 22w (21/10)

hehehe 22w xnmpk gender lagy malu kot next scan 28w plk

ritu scan terus doc kata boy! sbb nampak sgt bebird tuuu

2y ago

due 1feb hehe

scan 20w girl kata doc due jan😍

2y ago

wow . doakan kmi bby girl jugak nah . nak scan 21hb ni