jantina baby ❤️

assalamualaikum n hai mommy semuaa . yg due jan/feb 2023 dah scan jantina belum? mai la kongsi jantina apa??

27 Balas

x scan lagi .. tunggu 28w nanti bru scan .. kalau bab jantina ni excited nak tau pabila masok 30w keatas 😂sbb sya slalu prepare brg dorg time 30w keatas .. tu pon beli baju ikut kaler jantina beli sikit je utk sedapkan mata konon nya 🤣selebihnya dok beli kaler natural je ..

2y ago

kmi jnis buat detail scan . tu kena awal . ckup 22w trus buat . kmi ni tatau la nak beli apa . brg2 abg dia bnyak . kalau bby girl kena beli laa . kalau bby boy . beli sikit2 jalaa