jantina baby ❤️

assalamualaikum n hai mommy semuaa . yg due jan/feb 2023 dah scan jantina belum? mai la kongsi jantina apa??

27 Balas

Tak scan . Sebab nak suprise . Nanti kalau beli barang baby more kepada warna pastel bold sahaja . Pink semestinya kurang beli . Doakan saya dan baby sihat sempurna dan dipermudahkan segala urusan semasa pregnant bersalin dan berpantang . Bulan 12 baru beli barang baby dan survey tempat nak bersalin dan berpantang .

2y ago

aminn . smga dipermudahkan sgala urusan