boleh ke pergi

Assalamualaikum mummy semua. Sis nak tny cikit la...sekarang sis chnk baby klnik swsta nanti nak bersalin ingat nak pi hospital kerajaan la. Boleh ke prg...tak ada masalah kan ..

2 Balas

Boleh. Janji sis pergi buka buku pink dulu di klinik kesihatan, call dulu kk untuk check kawasan mana yg dia cover dan boleh bawa sekali gambar scan masa hari pergi buka buku pink tu.

Boleh je..akak 3 ank sblum ni checkup kat swasta bsalin kat gov