1st baby

Salam sis. Nak tanya. Masa nak bersalin nanti asben boleh teman dak dalam bilik bersalin? Planning bersalin dekat hospital kerajaan. Sebab saya teringin asben teman masa bersalin nanti.

2 Balas

Haritu saya bersalin kat hospital ampang, suami dapat masuk bilik bersalin temankan saya. Pegang tangan sampai baby keluar. Survey la dulu mana2 hospital dan tanya kat kaunter suami boleh masuk tak.

4y ago

Masa husband masuk tu bulan Oktober tahun lepas. Bukan masa PKP. Masuk wad biasa.

Ada hospital yg bg sis.. Ada yg tak tp majoriti skrg da bg husband teman

5y ago

Berharap sgt asben dpt teman