Kaki Kandungan Tak Sama Dengan Usia Kandungan

Assalamualaikum mummy, maaf bertanya. Ada sesiapa pernah terjadi macam saya tak ? Semalam saya ada scan, dan dktor kata baby normal cumanyaa kaki baby tak sama dengan usia kandungan. Usia kandungan saya 26weeks 6days tapi kaki baby baru 24weeks. Dktor suruh repart scan balik. Macam mana yea ? risau hanya allah sahaja tahu.

2 Balas

Tenang saja sis. Fikir positif dan doa banyak-banyak. In shaa Allah tak ada apa.

4y ago

tu laaa. tak fikir apa apa. cuma risau sahaja. doakan kandungan saya yea