SCAN USIA KANDUNGAN TIDAK SAMA MINGGU SEPATUTNYA

Salam semua Ade ke sesiapa yg pernah scan kandungan, USIA nya tak Sama dengan Week yg sepatutnya. Sepatutnya 37 week tapi cek abdomen & kaki lebih kurang 32 week. Sy cek di swasta dia suruh pergi KK & mtk kk refer pakar. Appointment kk Ahad nanti. Sblum ni scan ok mase 31week last scan. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Balas

kirenya bb kecik ke..x membesar ke camne.klau ikutkan lewat sebulan tu

2y ago

abdomen (bdn & kaki) size nya sperti 32 week bila scan. bby kcil dri week sepatutnya.