Jaundice & kata2 semangat

Assalamualaikum mummy, alhamdulillah sy telah melahirkan baby girl pada 11/3. Baby sihat cuma jaundice. Turun naik bacaan. Kena tahan wad 1 hari, semalam dah keluar. Harini bacaan naik tapi tak kena tahan wad. Sy ada susu badan, tapi baby susah nak minum lama. Doakan sy ye.

2 Balas

Alhamdulillah. Tahniah!! Jaga emosi dan juga badan. Awal2 mmg rasa struggle. Minta tolong suami dan family. Selamat berpantang ye!

Bagi dia mandi dengan herba mandian tyt jer .. sya ank ke dua sya guna tu jer 😊