Perlukan doa semua ibu😭

Sy baru bersalin czer selasa lepas.. tapi anak sy kena tahan wad smpi sekarang... sbb jaundice, darah putih rendah & perlukan bantuan oksigen sebab anak bernafas laju... doakan anak sy kembali sihat ye ibu ibu semua 😭😭😭😭

28 Balas

Kuat ibu.. Ibu seorg yg kuat. InshaAllah baby mewarisi kekuatan ibunya. Kami doakan baby kembali sihat seperti biasa. Bykkn myusukan baby ye ibu. Moga dipermudahkan semuanya ibu. Kuasa doa ibu ni tiada tandingannya. Berdoalah dgn sepenuh hati utk kesihtn anak ibu. Ibu kuat! Jg kesihtan sllu. Moga cepat bertemu semula dgn baby comel♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

semoga anak sis siht. sis pun take care. pk positive je. Allah bg peluang n ruang utk sis siht n ada tenaga sblm sis nk jaga baby plak. semua pasti ada hikmah nyer.

smoga baby sis cpt sht..& kuat..sis pun kn jg kesihatan ye dlm bpantang ni..smoga dipermudahkan urusan..InshaaAllah Aamiin🤲☺️

Berbnykkn istifar, InsyaAllah smuany dipermudahkan olehNya.. Ibuny jgn terlalu stress ea.. Penguat anak pada ibuNya🤲

insyaAllah semuanya akan baik2 dan puan serta anak sihat sejahtera dilindungi Allah.Aamiin

Amin semoga bby cepat sihatt, dan dipermudahkan segala urusan . Amin Ya Allah ..

Smoga baby cpt sembuh & sis pun kena jga dr jgk..smoga Allah mudahkan urusan..aamin2

semoga anak sis cepat sembuh ya..dulu anak saya lahir pun kuning tinggi sampai 2 bulan

3y ago

kena kuat semangat ya sis..

semoga ank awk cepat smbuh..Aamiinn teruskn brdoa kpd Allah swt InsyaAllah..

Semoga dipermudahkn segala urusan sis dan baby dan keduanya lekas sihat..