Bila boleh pergi kk??

Assalamualaikum mumies2 semua..saya firts prgnant .sya nk tnya 1/10 ritu saya buat utp alhamdullillah postif ,lepas positif tu mmg kna pergi kk .sbb suami saya dye dh buat appoinment dgn doktor 1/11 ni untk scan ,saya tkthu kandungan saya ni berpa week ..jdi boleh ke tk pergi kk wlau kita thu dh postif .

2 Balas

Jap, saya tak faham. Awak dah ada appointment tapi awak taknak pergi KK sebab tak tahu berapa week. Itu ke maksud awak?

8mo ago

Last period 10/9