Pergi KK awal

Hi mommies, boleh ke pergi KK seawal 5 week? sbb saya ada history gugur 2 kali masa 13 week. so saya nk pergi KK awal, untuk diorang pantau awal2 pregnancy ni. KK terima ke eh?

3 Balas

Kalau ade high risk macm ni sepatutnya lagi bagus buka buku pink awal. Iya boleh kurangkan risk pada ibu dan dr boleh bagi advice secepat yg munkin

1y ago

ok, terima kasih sis 😊

better pegi awak.. sy pun ada sejarah gugur 2x, ms 6 weeks dan 7 weeks.. sy call kk diorg suruh pegi buka buku masa 6 weeks

1y ago

thank you awak. nanti saya call KK dulu 🥰

saya pun buka buku pink awal sebab ada cyst dgn fibroid.. sis cuba lah

1y ago

8weeks sis