jumlah tidur

Memang bayi 3bulan kerap tidur ye? Ank sy nk masuk 3bulan suka tidur, kalau berjaga dia akan menangis. So sy akan tidur Contoh plg max 9pg-12tghari 2ptg-6ptg 7mlm hgga pg esok. Tp ada bgun mntak susu then tidur balik. Kalau bayi menguap mmg dia kurang tidur ke?

1 Balas

Masuk 3 bulan malam dia akan tidur lebih nyenyak dan lama tapi siang tak sure . Sepatutnya makin besar makin kurang tidur. Maybe setiap tidur 3 jam bangun sejam