Kantung xcantik

Assalamualaikum mommy2 semua. Saya last period 6/4 - 13/4 . Then bulan 5 lmbt 10hari , terus cek upt . Result samar2 . Tetibe esok nya bleeding byk . 15/5 - 28/5 baru stop sepenuhnya . Then xdtg period untuk June . 25/6 saya jumpa doc and buat darah Beta HCG . Result . 56.0 (3weeks) something . Next appt 2/7 repeat darah lagi and result 990 (4weeks) . Doc scan nmpk samar2 . Doc bg ubat utrogesran 100mg bd 1week. Next appt 10/7 . Today repeat darah result 5500. (5weeks). Doc scan nmpk kantung and dah ade heartbeat . Tapi doc ckp kantung xcantik . Do vaginascan and nmpk jelas heartbeat baby . So tadi doc bg mc untuk 2hari . Bg ubat sama untuk 2week . Injection hormon kuatkan rahim maybe . Next appt 24/7 . Ikut kiraan apps , 8weeks Ikut result darah , 7weeks Ikut scan 5weeks 2days Rasa down bila doc ckp kantung xcantik , tetibe bg mc , kat mc dia tulis 'treated misscariage' . Mommy2 . Thankyou baca luahan saya panjang2 . Doa kan baby saye selamat , sihat . Husband berharap sgt nak baby . InsyaAllah .

Kantung xcantik
58 Balas

Semoga pregnancy dipermudahkan, byk2 rehat jgn kerja lasak sgt ... take care, stay healthy dan jgn stress ya.

Banyak2 rest, doa byk2 minta Allah bagi petunjuk..Allah Maha Pencipta...keep positive vibes..hugs n love from here

5y ago

Amin

InsyaAllah.moga Allah mnjga nya...Dan bykkn rehat,jgn wt kje berat2..moga selamat hingga bersalin ye

In sha Allah . Semuanya baik baik saja . Jgn buat keje berat berat, jgn stress yee 😘

sy pn ada mtk dgn doc utk injection kuatkn rahim sbb sblm ni pnh gugur..hrp baby ok la kli ni

Saya doakan awak dan baby sihat2 selalu, in shaa Allah ada rezeki Awak. Doa banyak3 ye❤❤

5y ago

Aamiin insyaAllah . Thankyou mommy

in shaa allah.. semoga allah permudahkan urusan sis.. teruskan berdoa ye sis..

Semoga Allah kurniakan sis n husband zuriat yg soleh/solehah. Allahumma ameen.

Semog di permudahkan utk awk ya, In sha Allah klau dh rzeki smua akn ok

Bnyak kn berdoa..rest sckupnya sis...insha allah smga tdk ada apa2x..