Missed period

Assalamualaikum mommy2 semua. saya sepatutnya priod on 8hb tpi sampai skrg xperiod lgi. pagi tdi pergi klinik gomen sebab sakit bhgian ari2..sakit tu berulang dlm smggu ni bserta dgn sakit pinggang dan payudara. dan pagi tdi ad buat UPT kt klinik tapi result nya -ve.. petanda preggy tu mcm ada tpi tularr UPT still -ve

1 Balas

Lg seminggu kalau tak period lagi try buat upt lg.

5y ago

Takpe sis. Kena sabar menunggu. Huhuhu. Klau darah sikit je n stop dlm 3 hari tu nnti lps smnggu try la buat upt. Klau darah dy keluar mcm period sis kena usaha n berdoa lg. Semoga dprmudahkan ya. Sama2 😊