Pampers Newborn

Assalamualaikum mommy², boleh share tak jenama pampers mana yang ok utk newborn?

27 Balas

Yang murah pun tak apa sis, sebab newborn kerap berak. Satu hari dlm 7-9 pampers pun boleh. Beli pek kecik dulu, kalau nampak tak serasi tukar yg lain pula. Saya suka drypers wee wee sebab x mahal sgt and ada indicator kencing tu, senang nak monitor.. Awal2 ni kena byk monitor kencing baby byk ke tak.. Since kerap berak, kadang tak pasti die dah kencing ke belum kalau tak ada indicator tu..