Pampers Newborn

Assalamualaikum mommy², boleh share tak jenama pampers mana yang ok utk newborn?

27 Balas

Huggies… anak saya dari newborn sampai skrg umur 5 bulan pakai Huggies. Pernah try mamypoko pn ok jgk.

baby sy masa umur sebulan dgn 2bulan sy guna huggies dh masuk 3bulan keatas sy guna mamy poko..

Merries - lembut, x bocor, serapan amat2 tinggi bagus utk elakkan ruam tpi mahal sikit

Drypers wee wee dry ok , x cpt bocor . Msa bru2 lahir tu pkai petpet kjp je dh bocor

pkai huggies ok sis sbb lembut and harga pun tak mahal sgt

waalaikumusalam sis...saya beli jenama pet pet utk nb

sy pakai pet pet.. bila dh umur 4bulan tukaq drypes..

Offspring bagus untuk kulit newborn yang lembut

huggies the best for newborn. mmg soft

pkai mommy poko anak sy pkai tu la dlu