pampers newborn

boleh share tak jenama apa yg ok untuk baby newborn? tq

32 Balas

My daughter using Apple crumby for NB, mamy poko at night time. And now she's 10 months using huggies pant for day time and mamy poko pant for night time. Mostly baby skin are sensitive and always change their diapers and make sure their diapers area are always dry. Some baby not suitable to use some brand, so need to try and error. Good luck.

Mikubi! Murah, lembut, dan penyerapan tinggi. Saya pakaikan anak saya mikubi dari nb sampai sekarang dh 6 bulan. Sekarang dh saiz M. Dah pernah try pampers lain cam pet pet, huggies, drypers, tapi mikubi gak paling lembut dan x pernah bocor. Cuba lah. Lgpon nb kerap tukar pampers.

Kulit baby lain2. Kena try & error. Anak saya pakai Pet Pet & Merries bontot jadi merah. Pakai Huggies, Drypers Touch & Mamypoko elok.

Sy guna Huggies & pet pet..tp pet pet agak kecik yg saiz NB..baby sy 3kg..better jgn beli byk..

Mcm saya,saya guna fitti jea.. Masa nb.. Sebb bby bnyk berak dan kencing..

mikubi yg murah tpi daya serapan sgt tinggi . xpernah bocor , huggies , genki

Drypers touch n huggies Green.. Lembut..

For me huggies newborn..lembut saja

Saya pakai offspring dan mamypoko

tq semua yg sharing 🤗🤗