10w Ada Implantasi ?

Assalamualaikum mommy semua. Saya dah 10w+ dari tarikh last period . Adakah 10w masih boleh berlaku IMPLANTASI ? Baru 3 hari keluar setompok je . Dah pegi KK, doctor scan pon baru nmpk kantung .

10w Ada Implantasi ?
2 Balas

First trimester mmg every week akan ada pendarahan ringan tanpa rasa sakit....klu bnyk n sakit kena p hsptl..tkt ancaman gugur. 10w patut dah npk heartbeart..organ bby dah start berkembang... Mungkin salah kiraan week

Implantasi bleeding 4w-6w