Implantasi Atau Haid ?

Assalamualaikum , saya nak tanya , saya dah lewat haid 3 hari, and saya dah test upt but negative. So saya cek, malam ni baru keluar darah sedikit bersama lendir . Darah saya bewarna merah cair dan coklat . Adakah itu darah implantasi atau pon haid ? Adakah darah impalantasi keluar sebelum tarikh kita haid ataupon selepas tarikh sepatutnya kita haid ? #ttc4years

2 Balas

kalau saya.. dia kuar masa 4 weeks.. sy cek upt awal 4 ari dr trikh haid dh +ve.. tp wrna coklat & pudar pink.. pastu bed rest xda.. tgk 2 ari upt +ve ke x ya

3y ago

okayy thank you . nanti saya cek lagi 😊

saya hri tu mcm ni jgk..awl cek positive lpas kluar lndir koko merh.last2 gugur sbb kandungan xmnjadi..sis kena pi klinik..