bajet barangan baby

assalamualaikum mommy semua. saya nk tanya agak3 dalam berapa ya bajet utk keperluan bayi dan berpantang ? . sebab sy first mommy . takdak pengalaman . harap ada yg boleh share . .terima kasih semua?

1 Balas

Sbnrnya, barangan ni semua ikut bajet ibu bapa, ada yg beli brgan mahal.. Yg paling mahal biasanya baby crib, baby car seat/carrier/baby swing dan stroller. Basic pakaian bayi rasanya xde lah lebih 1 ribu..

4y ago

ouhhh baik3 , terima kasih ya 🙂