barang keperluan bayi

salam mommy semua ,maaf yer sebab ni #firstbaby barang apa yg kita perlu beli harap mommy semua kongsi list² barang yg perlu and bajet brpa kita perlu guna .#ingintahu #firstbaby #pleasehelp 🌷

1 Balas

pada pendapat saya ank first bajet barang baby hampir dekat 1k nak2 baju baby skrg pun harga boleh tahan..Sy mgndug yg bby ke 2 ni setelah 10 tahun beli barang bby hampir dekat 800 tu pun yg basic2 je... baju lengan panjang 3 pasang baju lengan pendek 3 pasang romper 3 helai napkin Pampers new born tisu basah barang mandi baby minyak angin tungku bayi barut sarung tangan baby tuala mandi bedung bayi set tilam kapas untuk cuci pusat beg baby sabun khas untuk bju bby tambahan mcm stroller, car seat dan baby carry beli waktu hbis pantang sbb dlm pantang bukan guna pun tk keluar rumah pun..

2y ago

thanks puan 🌷