urutan berpantang

assalamualaikum ibu ibu semua , saya nk tanya kalau ibu ibu tahu dekat area utara selalunya kalau mengurut utk berpantang tu selalunya berapa hari ? dan bajet untuk urutan berpantang berapa ya selalunya sbb sy nk bajet awal3 . . sy harap ada yg tahu dan membalas . terima kasih? semoga bakal ibu semua dipermudahkan urusan . amin

6 Balas

saya duduk area pedalaman sikit sis . tpi saja survey awal sebab boleh standby bajet duit sikit . hhhe . tq sis

Wasalam. area mana tu...sy kena lebih kurang RM200 3 Hari... Kalau KL 400 paling murah. ?

Sy langgar, alor star. Skali ngurut rm80. Ada yg rm50 tp kena p ambik/anta dia.

4y ago

wahhh ok dah tu sis range harga dia . .tapi org tu dekat mana ? . yg urut tu duduk alor setar atau langgar ?

Klu kt kuala kuah ada sorg nenek ni amik 150 utk 3 hari waktu pagi

Area utara to dekat mana ya kmpung apa?

dekat kuala nerang kedah sis

4y ago

ouhhh macam tu . ok3 sis . terima kasih banyak banyak semua? . kalau mcm tu sy standby bajet lebih nnt .