Missing baby?

hari ni hari ke 13 sy lewat period & tgh hari td period dtg. hari ke 5 lewat period sy test upt dpt 2 line tp blur. hari ke 8 lewat period double line tu agak terang tp still weak. hari ke 9 lewat period 2nd line tu blur semula dan hari ni hari ke 13 lewat period ada darah pulak. kalau ikutkan jadual kesuburan, esok ialah ny ovulation day. jd... adakah sy dah hilang terus double line tu? 😖#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Hai sis, saya pernah alami mcm sis. Sama chemical pregnancy atau misscarriage. Kalau misscarriage saya akan berdarah selama 23-25hari sbb tak jumpa doktor. Saya mmg dapat double line agak terang pakai UPT murah lepas bersama suami belum due period then bleeding keluar ketulan ada kembar 4 tak cukup sebulan. Masa tu tak pergi hospital pun. Sekarang saya dah ada pengganti yang lain. Semoga sis pun dapat pengganti yang baru ye.

3y ago

tu lah.... tp ni bleeding smlm arini pad kosong... cuma time kencing saja dia keluar sikit2... 1st time jadi dulu nov 2020 bleeding lama dlm 2mgu.. time tu mmg g jumpa doc... kali ni rasanya just nak let it go then cuba lg utk seterusnya.... tq ye respon